Event

Event

Event
FGR werkt samen met grote evenementenbureaus, en specialiseert zich in de ontwikkeling van bijzondere, originele en theatrale gebeurtenissen. FGR is geen artiestenbureau. Bij ons boek je geen ingeblikte act, wij maken het evenement voor u, en met u.

Anders, gewaagd

Een evenement dat u met ons bedenkt is spannend, gewaagd, (inter-)actief en uniek. Op de meest bijzondere locaties (forteiland, open zee, oude fabriekshal) vinden gebeurtenissen plaats waar u nog lang over zult napraten. Met een theatrale werkelijkheid als uitgangspunt is een evenement niet langer een vermakelijk uitje, maar een avontuur.

Theatergroep bestormt bedrijf

Vanuit ons perspectief is uw eigen bedrijfspand een fantastische eventlocatie. Wij toveren gangen, kantoren of bedrijfsrestaurant om tot een andere wereld, waarin wij samen met u een bijzondere werkelijkheid tot leven laten komen. Na het evenement blijft er geen spoor meer van ons achter… behalve in het gesprek van de dag.

Eventontwikkelaar

Frank Gunning Regie is partner in de ontwikkeling van evenementen met een bijzonder karakter, zoals Forteiland Atlantis, in opdracht van Hotzone Events:

Een schijnbaar onbewoond eiland, geen ontsnapping mogelijk, eindeloze gangen, een stijgende zeespiegel, bizarre personages, oude documenten, landkaarten, een speedboot en een opgewonden filmploeg.

Een spannend samenwerkingsprogramma op Zeeforteiland IJmuiden. Dit 4 ha. grote forteiland staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en ligt in de monding van het Noordzeekanaal.