Tekst & Taal

Tekst & Taal

FGR

 

Schrijfcursussen

In ons gezellige atelier in de Pijp, Amsterdam, staan in 2015 weer enkele schrijfcursussen op het programma. Lees meer op www.schrijfcurs.us

 

Schrijftraining voor bedrijven en instellingen

Met meer dan vijftien jaar ervaring in zowel bedrijfsleven als culturele sector, weten we waar het om draait: inzicht, inhoud en vaardigheid.

De workshops en masterclasses die wij geven zijn helder van opzet, leerzaam voor deelnemers vanĀ alle niveaus, en vanzelfsprekend op maat. Hebben wij daar Powerpoint voor nodig? Laptops, tablets, smartphones? Neemt u maar van ons aan: om nieuwe vaardigheden te laten beklijven, kan je beter het oude handwerk oppakken. Onze trainingen kunnen overal plaatsvinden en trainen het overbrengen van alle soorten informatie. Meer dan pen en papier is niet nodig (en dat ziet u terug in de prijs).

Neem direct contact op voor overleg of offerte.

Tekst in opdracht

Voor uw tekstopdracht kunt u direct FGR inschakelen. Onze specialiteit is het artistieke domein: Toneeltekst, filmscript, kortverhaal, hoorspelserie, liedtekst. Wij schrijven levendig, toegankelijk, ontroerend en komisch en met oog voor detail.

De roman Meisje van glas van Frank Gunning is in de zomer vanĀ  2014 verschenen bij Em. Querido’s Uitgeverij. In alle boekwinkels te verkrijgen, of bestel hem direct hier.

 

omslag1